Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:31

Piroman priznao podmetanje požara na području od Razvođa do Oklaja

Napisala: 
Piroman priznao podmetanje požara na području od Razvođa do Oklaja

Policija je danas i službeno potvrdila da je uhitila 39 – godišnjeg piromana koji je namjerno potpalio na čak sedam mjesta požar na Promini i u zaleđu Drniša u kojem je igorjela površina veća od 2 400 hektara.

„U Odjelu općeg kriminaliteta Službe kriminalističke policije je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom osumnjičenim za sedam kaznenih djela dovođenja u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom. Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičeni u vremenu od 4. do 28. kolovoza na području od Razvođa do Oklaja, u sedam navrata upaljačem palio suhu travu, s unaprijed stvorenom namjerom da otvorenim plamenom izazove požare. Tom prilikom je izazvao opasnost za živote ljudi i imovinu većeg opsega“, priopćila je
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!