Ponedjeljak, 04 Rujan 2017 10:25

Prometna nesreća:Na Gorici udario automobilom ženu koja je u naručju držala dijete

Napisala: 
Prometna nesreća:Na Gorici udario automobilom ženu koja je u naručju držala dijete

Neoprezni 32 - godišnji vozač automobila KIA, šibenski registracijskih oznaka je u ulici Put groblja u Šibeniku udario automobilom pješakinju koja je naručju nosila dijete. Pješakinja je teško ozlijeđena i prebačena je u Klinički bolnički centar Split radi daljnjeg liječenja, a dijete je zadobilo lakše ozljede.

„Do prometne nesreće je došlo kada se 32-godišnji vozač pri upravljanju osobnim automobilom KIA, šibenskih registracijskih oznaka kretao automobilom unazad, a da se nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Uslijed toga vozilom je udario u 68-godišnju pješakinju koja je u naručju držala dijete, a koja se kretala uz rub kolnika. Nakon udara pješakinja i dijete su pale na kolnik, a vozilo se zaustavilo“, kaže Marica Kosor, glasnogovornica Pu šibensko – kninske.
Protiv 32-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Ta bi teška prometna nesreća trebala konačno skrenuti pozornost mjerodavnih na prometni kaos koji svakodnevno vlada u toj uskoj uličici na Gorici pri čemu su pješači stalno izloženi opasnosti. Naime u njoj su s jedne strane parkirani automobili tako da se vozači kroz nju jedna provlače.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!