Datum objave: 03. Rujan 2017

Tragedija na ekskurziji u Pragu:Učenik Prometne škole iz Šibenika pao s prozora hotela i poginuo

Diana Ferić
Diana Ferić

Nesretnim slučajem 19 – godišnji učenik Prometno – tehničke škole u Šibeniku jutros je stradao na ekskurziji u Pragu, prema prvim neslužbenim informacijama. rezultati očevida još nisu poznati.
Njegovi kolege i profesori koji su ih pratili na ekskurziji su u šoku. Ništa službeno nije nam za sada mogao reći ni ravnatelj škole dr.sc. Zdravko p Peran“Nemam nikakvih službenih informacija. Čekam da mi se jave službenici hrvatskog veleposlanstva u Pragu“, kazao nam je vidno potresen. Nesretni učenik je, navodno, prije doručka pao s balkona s nekoliko metara visine.
Čim je obaviješten o toj tragediji Peran je posjetio njegovu obitelj:“Učenik je bio miran i dobar. Riječ je o obitelji koja ima četvero djece a otac je lani preminuo“, kazao nam je.

Agencija za odgoj i obrazovanje u kontaktu je s hrvatskim veleposlanstvom u Pragu koje pruža svu pomoć na terenu i čim dobijemo službene informacije izvijestit ćemo javnost o tome, dodao je ravnatelj Peran.
To je druga tragedija koja se šibenskim učenicima dogodila na ekskurziji.
Prije dvadesetak godina u pulskoj Areni pala je tadašnja učenica OŠ Tina Ujevića i od tada se nalazi u invalidskim kolicima.

Iz kategorije: Vijesti