Datum objave: 05. Kolovoz 2017

Prometnu nesreću u blizini vodičke zaobilaznice skrivio 24 - godišnji pijani vozač Mercedesa

Diana Ferić
Diana Ferić

Poznate su okolnosti prometne nesreće s kobnim posljedicama koja se dogodila jučer poslijepodne u blizini vodičkke zaobilaznice koja je, ne bez razloga, dobila naziv „cesta smrti“. U toj je nesreći poginuo vozač zagrebačkog Mercedesa star 37 godine kada se u njegovo vozilo frontalno zabio Mercedes zadarskih registracija kojim je pod utjecajem alkohola upravljao 24-godišnjak koji je dobio samo lakše ozlijede.

Vozilo zagrebačkih registracijskih oznaka kretalo se svojom stranom ceste, ali i u tu traku zbog neprilagođene brzine skrenuo Mercedes zadarskih registracija i direktno se zabio u njega.

„Automobil kojim je upravljao pijani 24-godišnjak kretao se iz smjera Vodica prema Pirovcu i na tom prvom križanju prije semafora skrenuo je desno na stari dio ceste koja ulazi u Vodice. Vozač je zbog neprilagođene brzine i pod utjecajem alkohola izgubio kontrolu nad vozilom i prešao na suprotnu stranu kolnika gdje se našao drugi Mercedes koji se kretao iz pravca Pirovca prema Vodicama i na otprilike tridesetak metara prije raskrižja frontalno se zabio u njega.

U toj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobila je i 42-godišnja putnica iz zagrebačkog Mercedesa, a ozlijeđene su i dvije putnice u zadarskom Mercedesu stare 18 i 22 godine. Zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom, šibenska će policija kazneno prijaviti pijanog 24-godišnjaka.
 

Iz kategorije: Vijesti