Datum objave: 27. Srpanj 2017

Predlažite moguće dobitnike ovogdišnjih priznanja Grada Šibenika, javni poziv je upućen

Predlažite moguće dobitnike ovogdišnjih priznanja Grada Šibenika, javni poziv je upućen
Diana Ferić
Diana Ferić

Odbor za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika objavio je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu priznanja Grada Šibenika u 2017. godini, i to u kategorijama: Nagrada Grada Šibenika za životno djelo, Nagrada Grada Šibenika, Plaketa Grada Šibenika, Grb Grada Šibenika i Priznanje počasnog građanina Grada Šibenika.

Prijedloge za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti: trgovačka društva i ustanove, političke stranke, udruge građana i druge organizacije te sami građani.
Prijedlozi se podnose u pisanom obliku, a detalji sadržaja prijave, kao i obrazac za podnošenje prijedloga, objavljeni su u Javnom pozivu na web stranici grada Šibenika www.sibenik.hr.

Prijedlozi za dodjelu priznanja s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se poštom na adresu Grad Šibenik, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik s naznakom "Za dodjelu nagrada i drugih priznanja Grada Šibenika" ili putem pisarnice Grada Šibenika, Trg palih branitelja Domovinskog rata I, 22000 Šibenik do 31. kolovoza 2017. godine.

Ostale informacije u vezi javnog poziva mogu se dobiti u Tajništvu Grada Šibenika, putem telefona broj 431-061, te elektroničke pošte na adresi tajnišOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., priopćili su iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika.

 

 

Iz kategorije: Vijesti