Datum objave: 13. Srpanj 2017

D-Resort Šibenik ušao u elitno društvo Small Luxury Hotels of the World

Diana Ferić
Diana Ferić

D-Resort Šibenik postao je dio Small Luxury Hotels of the World, prestižnog međunarodnog udruženja koje okuplja nešto više od 520 malih luksuznih hotela u 80 zemalja svijeta.

Small Luxury Hotels of the World na globalnoj je razini sinonim vrhunskog iskustva boravka gostiju spajajući najbolje destinacije, najvišu razinu kvalitete usluge i jedinstvenost svakoga hotela. Upravo je stavljanje naglaska na posebnosti i „osobnost“ svakoga hotela za nas bio poticaj da postanemo član ove asocijacije jer želimo nastaviti razvijati vlastiti stil personalizirane usluge i dodatne sadržaje, istaknuo je Nenad Tatarinov, generalni direktor D-Resorta Šibenik, dodajući kako će članstvo u ovome udruženju otvoriti nova tržišta, u prvome redu ono Sjedinjenih Američkih Država te omogućiti snažnije pozicioniranje na tržištu Velike Britanije.

 

Small Luxury Hotels of the World okuplja hotele koji ispunjavaju vrlo visoke kriterije, a svake godine njihovi stručnjaci provjeravaju razinu kvalitete ponude i usluge svojih članova. Uz promociju u cijelome svijetu, SLH otvara i pristup nekima od najpoznatijih agencija u segmentu luksuznog turizma, poput Virtuosa i Signaturea, što će u Šibenik dovesti veći broj gostiju više platežne moći.

 

Uz SLH, D-Resort Šibenik postao je i dio Stories, Croatian Unique Hotels, hrvatskog brenda luksuznih hotela koji gostima pružaju jedinstveno iskustvo boravka.
U prvih sedam mjeseci ove godine D-Resort Šibenik je zabilježio 81 posto više noćenja u odnosu na isto razdoblje lani, za što je zaslužan veliki porast interesa gostiju iz Velike Britanije, zatim zemalja Beneluksa, Njemačke i Hrvatske. Porastu potražnje doprinijele su i međunarodne regate United Sailing Week te utrke Europskoga prvenstva u klasama Melges 20 i Melges 32 koje će se održati tijekom srpnja, a čiji je domaćin marina D-Marina Mandalina. Booking za post sezonu također je u snažnome porastu, osobito u segmentu poslovnog turizma gdje se D-Resort Šibenik u vrlo kratkome roku pozicionirao kao idealno mjesto za organizaciju manjih ekskluzivnijih događaja.
 

Iz kategorije: Vijesti