Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 17:09

Pogibja oca i sina na vodičkoj obilaznici:Nagađanja da je pod opijatima namerno otišao u smrt

Napisala: 
Pogibja oca i sina na vodičkoj obilaznici:Nagađanja da je pod opijatima namerno otišao u smrt

Nagađanja da je Mišel Katinić, inače ovisnkik, namjeno i svjesno izazvao prometnu nesreću u koji je sa svojim osmogodišnjim sinčićem Viktorom poginuo prije nekoliko dana na vodičkoj obilaznici navodi novinar Ante Talijaš u Jutarnjem listu. Tekst prenosimo u cijelosti:


U sudaru Nissana Almere i Fiata Ducata, koji se prošlog petka oko podneva dogodio na vodičkoj obilaznici, poginuli su 33-godišnji vozač Nissana Mišel Katinić iz Vodica i njegov osmogodišnji sin Viktor, učenik 1.d razreda OŠ Vodice.


Policija i zamjenica općinskog državnog odvjetnika utvrdili su da se Nissan kretao iz Šibenika prema Zadru te da je na ravnom dijelu ceste prešao na suprotni trak i velikom brzinom se zabio u kombi. Istraga bi trebala odgovoriti na ključno pitanje - uslijed čega je ili zbog čega je vozač Katinić prešao na suprotni trak i odveo sebe i malodobnog sinčića u smrt.

Je li to bio slijed nesretnih okolnosti ili je vozač upravljao pod utjecajem opijata kojima je bio sklon? Prema najcrnjem scenariju, sjeo je za upravljač s namjerom da ubije sebe i sinčića. Mišel sa suprugom Bernardom i njihovim tada dvogodišnjim sinčićem doselili su se prije šest godina u Vodice iz Slavonskog Broda. Često su mijenjali adrese, a jedni su im stanodavci otkazali najam zbog ćudljivog i ponekad agresivnog Mišelova vladanja.
Mišel i pet godina mlađa supruga često su se svađali, bilo je i nasilja u obitelji, a kako nam je rekao jedan sugovornik, nekoliko su se puta razilazili i bili pred razvodom braka, a onda se opet mirili i vraćali jedno drugome. Bernarda se navodno povjerila prijateljicama da joj je život postao pakao zbog teškog karaktera i devijantnog ponašanja njezina supruga te da se udala za njega samo zato što je neplanirano zatrudnjela u svojoj 17. godini.

 

Mišel je od mladosti imao problema s drogom, neko se vrijeme liječio u komuni, a kako se nije izliječio od ovisnosti, to je bio razlog i bračnih razmirica.

Mišel i Viktor Katinić bit će pokopani danas u Vodicama.

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!