Datum objave: 16. Lipanj 2017

Horor na vodičkoj zaobilaznici:Dvoje poginulih,a trećoj osobi život visi o koncu

Diana Ferić
Diana Ferić


Smrtonosnost nove vodičke zaobilaznice potvrđena je dana s na najgori mogući način- u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na raskrižju, kao i nekoliko nesreća proteklih dana dvije su osobe poginule, a liječnici se u šibenskoj općoj bolnici bore za život treće osobe. Među stradalima je, navodno, jedno dijete.

U nesreći su sudjelovala dva vozila, kombi riječkih registracija i osobno vozilo šibenskih registracijskih oznaka, a nastradali su bili u osobnom vozilu.
Vodička obilaznica u ovom je trenutku zatvorena za sva vozila!
Zbog teške prometne nesreće na vodičkoj obilaznici (DC8), obustavljen je promet između Vodica i Šibenika, objavio je na svojim stranicama Hrvatski autoklub (HAK).
Podsjetimo, na vodičkoj zaobilaznici se u nešto manje od mjesec dana, otkad je puštena u promet u promet uoči lokalnih izbora 17. svibnja, dogodilo čak pet prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže i tri osobe lakše ozlijeđene. Dvije nesreće završile su samo s materijalom štetom.
Stručnjaci kažu da su raskrižja na toj obilaznici loše izvedena i nesigurna te da bi bilo puno bolje da su umjesto raskrižja kružni tokovi. Prometni znakovi su postavljeni preblizu raskrižjima i vozači se nemaju vremena pripremiti.

Foto: InfoVodice

Iz kategorije: Vijesti