Datum objave: 16. Lipanj 2017

Šibenik u inovativnim vodama:Organizira se prva "Changer Conference" radi pomicanja granica

Diana Ferić
Diana Ferić

Prvo izdanje CHANGER CONFERENCEA – događanja čija je misija poticati, inspirirati i omogućavati inovativnost bit će održana u Šibeniku od 26. do 28. srpnja u organizaciji Grada Šibenika, šibenske turističke zajednice i agencija  Produkcijski sistemi odnosno tvrtka Fakat.
 

"CHANGER CONFERENCE će u grad čija povijest i sadašnjost svjedoče stvaranju novih vrijednosti te otvorenosti idejama i prihvaćanju najboljih praksa dovesti CHANGERE. Izuzetni će ljudi iz Hrvatske i regije koji u području svojega djelovanja pomiču granice te stvaraju nove standarde, obrasce i izričaje sa Šibenčanima i njihovim gostima podijeliti svoja poslovna iskustva ili pak emociju i strast svojega umjetničkog izričaja. CHANGER CONFERENCE su izlaganja inovativnih lidera iz poslovne zajednice, radionice posvećene novim tehnologijama i trendovima, multimedijalna umjetnost u njenim mnogim oblicima te različiti glazbeni programi“, kažu organizatori.

 

Programi CHANGER CONFERENCEA održat će se niz lokacija u šibenskoj povijesnoj jezgri, i biti besplatni za Šibenčane i njihove goste, a za glazbene programe na tvrđavama Sv. Mihovil i Barone glazbeni programi trebat će kupiti ulaznice.

 

CHANGER CONFERNCE je i kulturno-turističko događanje s namjerom da se Šibenik i njegova turistička ponuda učini vidljivijom i atraktivnijom na turističkom tržištu pa će od 21. do 30. srpanja na dvije lokacije biti organizirano gastronomsko događanja Four Croatia kroz koje se – kao moderan street food - reinterpretiraju namirnice i autohtone vinske sorte hrvatskih regija, priopćili su organizatori.
 

Iz kategorije: Vijesti