×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/24470
Datum objave: 04. Lipanj 2017

Vidović čestitao pobjedniku i najavio da se više neće kandidirati za lokalne funkcije

Vidović čestitao pobjedniku i najavio da se više neće kandidirati za lokalne funkcije
Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon objavljenih rezultata drugog kruga izbora za župana Šibensko – kninske županije u kojem je Franko Vidović osvojio tek trećinu glasova u odnosu na gotovo 70 posto glasova koliko je dobio njegov protukandidat Goran Pauk, Vidović je priznao poraz i čestitao pobjednicima. Nije, međutim, spominjao moguću ostavku na mjesto predsjednika GO SDP –a zbog loših izbornih rezultata već je najavio da se više neće kandidirati niti za jednu lokalnu funkciju. No, očito, namjerava i dalje voditi gradski SDP.

 

„Hvala svima koji su mi dali svoj glas u drugom krugu. Vaši glasovi obvezuju i mene i SDP da nastavimo još više i bolje raditi. Čestitam svom protukandidatu Goranu Pauku. Moram reći da je kampanja bila fer i korektna i na to možemo biti ponosni u Šibensko-kninskoj županiji. Donio sam odluku da se više neću kandidirati za nijednu funkciju na lokalnoj razini na predstojećim unutarstranačkim izborima. Hvala svima još jednom!“, napisao je na  Facebooku večeras Vidović.
 

Iz kategorije: Vijesti