Subota, 27 Svibanj 2017 07:05

ŠIBENSKI TRUBADURI:Spontani glazbeni spektakli ispred bistroa „SHE"“

Napisala: 
ŠIBENSKI TRUBADURI:Spontani glazbeni spektakli ispred bistroa „SHE"“

Drugi dan snimanja dokumentarnog filma o šibenskim trubadurima pretvorio se u spontani glazbeni spektakl ispred bistroa „Shee“.

Tijekom jučerašnjeg dana nastavljeno je snimanje glazbeno – dokumentarnog filma o fenomenu šibenskih trubadura. Ekipa HTV-a snimala je u Vodicama, kanalu sv. Ante i u Šibeniku. U Vodicama su snimljeni najvažniji kadrovi s vodičkim trubadurom Igorom Lokasom kojemu su se pridružili trbuadur Boris Erceg i gitarist Nino Nimac. U kanalu sv. Ante ekipa HTV-a snimila je dvije pjesme poznatog šibenskog planinara, speleologa i HGSS-ovca Jose Gracina čije su ih, mnogima nepoznate, pjesme oduševile. Snimanje je nastavljeno sinoć ispred bistroa „Shee“ gdje su snimljene pjesme trubadura Mate Skračića koje je izveo MS Adapativa Quartet. Snimanje scena o šibenskim trubadurima ispred kafea „Shee“ pretvorilo se u spontani glazbeni spektakl u kojem su uživali brojni turisti.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!