Srijeda, 17 Svibanj 2017 07:54

Kod Stipe Petrine nema klasike:Sutra druženje s građanima uz rezanje pršuta

Napisala: 
Kod Stipe Petrine nema klasike:Sutra druženje s građanima uz rezanje pršuta

Umjesto klasičnog predizbornog skupa s govorima Nezavisna lista Stipe Petrine za građanke i građane Šibenika priređuje sutra „marendicu sa Stipom pod motom“ Možete li pojestipršuta i popiti piva i vina koliko Nezavisna lista Stipe Petrineservira“.

Bit će organizirana na trgu ispred šibenskog kazališta od 10.00 do 13.00 sati na „Neće biti nikakvih“ političkih blejanja“ samo natjecanje u rezanju pršuta. Pobjednik u rezanju pršuta moći će odniti doma čučuk odnosno gnjat da može doma skuvati paštu ifažol“, poručuju kandidati s Nezavisne liste Stipe Petrine.

Petrina je tako obnovio sjećanje na neke prijašnje predizborne kampanje u Šibeniku koje su s također temeljile na gastronomiji. Podsjećamo da je tadašnji kandidat za Gradsko vijeće Grada Šibenika Bore Karega jednom za Šibenčane u jeku kampanje ispekao vola, a Ante Gašperov Čače noja. Stipe Petrina je ipak puno skromniji.

Inače, Petrina je pažnju cijele hrvatske javnosti u ovoj predizbornoj kampanji  privukao i svojim izbornim plakatom na kojem je sprej „Petrinal“ kojim uništava „svu političku bagru i uhljebe“.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!