Datum objave: 06. Svibanj 2017

Konačno krenulo sučeljavanje: Mostovac Mark Doodny neugodno "uboo" protukandidate

Diana Ferić
Diana Ferić

Mark Doodny, kandidat Mosta za zamjenika gradonačelnika Grada Šibenika krenuo je oštro u kampanju sučeljavajući se sa svim kandidatima i prije službenih medijskih sučeljavanja. Danas je povodom početka izborne kampanje javno postavio pitanja svojim suparnicima, a odgovori bi trebali zanimatisve Šibenčane, ma kojoj opciji pripadali. Donosimo ih u cjelosti:

1. Pitanje za Paška Rakića, HDZ-ovog kandidata za dogradonačelnika: počevši od dolaska HDZ-a na vlast 2013. godine, koliko ukupno Vi, Vaša supruga Gorana Ban Rakić i Vaš brat Ante Rakić imate vijeća i nadzornih odbora, te koliko iznose ukupne mjesečne naknade koje time ostvarujete? Također, molim da se kao javne osobe izjasnite u pogledu toga na kojim ste radnim mjestima radili prije dolaska na vlast, a na kojima nakon toga?

2. Pitanje za SDP-ovog kandidata Antona Dobru: s obzirom da ste drugi na listi SDP-a za Gradsko vijeće Grada Šibenika, što znači da ćete sigurno postati gradski vijećnik, jer će SDP dva mandata osvojiti, da li ćete u Gradskom vijeću podržati HDZ u slučaju da Željko Burić pobijedi na izborima? Drugim riječima, da li ćete zajedno s HDZ-om formirati većinu u gradskom vijeću ili ćete biti u oporbi s SDP-ovcima? Namjeravate li se nakon izbora vratiti u HDZ?

3. Pitanje za Iris Ukić Kotarac: počevši od 2013. godine do danas, koliko imate vijeća i nadzornih odbora, te koliko iznose ukupne mjesečne naknade koje time ostvarujete? Smatrate li da je Paško Rakić radnik ili uhljeb?

Za Hrvoja Zekanovića nemam pitanja, jer je svojom snažnom podrškom HDZ-u odgovorio na sve što građane zanima.


 

Iz kategorije: Vijesti