Utorak, 02 Svibanj 2017 08:50

Prilika koja se ne propušta:Raspisan Javni poziv za ovogodišnji "Krkin zeleni stol"

Napisala: 
Prilika koja se ne propušta:Raspisan Javni poziv za ovogodišnji "Krkin zeleni stol"

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je Javni poziv registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina za sudjelovanje na Krkinom zelenom stolu u 2017., priopćili su danas iz te javne ustanove.

Krkin zeleni stol projekt je izložbeno-prodajnog prigodnog karaktera pokrenut 2015. namijenjen registriranim proizvođačima autohtonih poljoprivrednih proizvoda i rukotvorina na užem i širem području NP „Krka“. Opći cilj projekta je unaprjeđenje suradnje s lokalnim stanovništvom te promocija autohtonih proizvoda u Nacionalnom parku “Krka”, dok je specifični cilj projekta potpora lokalnom stanovništvu u proizvodnji i plasmanu svojih proizvoda. Izlagači se odabiru putem javnog poziva.

Krkinin zeleni stol održat će se prema sljedećem rasporedu:
1. 24.5.2017., srijeda, mjesto održavanja Lozovac (Europski dan Parkova)
2. 11.7.2017., utorak, mjesto održavanja Lozovac (Svjetski dan stanovništva)
3. 2.8.2017., srijeda, mjesto održavanja Stinice/Visovac vidikovac (Gospa od Anđela)
4. 18.8.2017., petak, mjesto održavanja Manastir Krka (Preobraženje Gospodnje)

Na mrežnoj stranici www.np-krka.hr nalazi se Javni poziv sa svim detaljima za prijavu kao i Prijavnica koju je potrebno priložiti uz potrebnu dokumentaciju kako bi se ostvarilo pravo sudjelovanja na Krkinom zelenom stolu. Prednost prilikom odabira imaju ekološki proizvođači autohtonih poljoprivrednih proizvoda (sir, pršut, med, vino, maslinovo ulje, džemovi i sl.) i proizvođači koji svoje proizvode uzgajaju i/ili proizvode na užem i/ili širem području Nacionalnog parka „Krka“.

Rok za podnošenje prijava je četvrtak, 18. svibnja 2017. do 12 sati u Javnoj ustanovi „Nacionalni park Krka“ u Šibeniku.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!