Datum objave: 29. Travanj 2017

FOTO Književna večer Aljoše Vukovića u „Azimutu“

FOTO Književna večer Aljoše Vukovića u „Azimutu“
Diana Ferić
Diana Ferić

Šibenski književnik Aljoše Vukovića održao je sinoć u klubu „Azimut“ poetsko – glazbenu večer za djecu i odrasle.

Aljoša je čitao svoju poeziju i pričao priče i zgode o pjesmama koje je napisao, a u glazbenom dijelu programa nastupili su glazbenik Ante Stošić i trubadur Kristijan Goja Kike s kojima već dugo i uspješno surađuje.


Aljošina večer u „Azimutu“, pomalo neočekivanom ambijentu za umjetnički izričaj namijenjen djeci, bila je uspješan zanimljiv kulturni događaj. Oni koji poznaju poeziju Aljoše Vukovića još jednom su se uvjerili zašto je on trenutno jedan od vodećih hrvatskih pjesnika što je potvrđeno i brojnim prestižnim nacionalnim nagradama koje je dobio. Za one koji njegov rad nisu poznavali Aljoša je bio pravo otkriće, a djeca koja su ga došla čuti uživala su u bajkovitom ambijentu „Azimuta“ kojeg su oplemenila igrom i veselom cikom.


Ante Stošić i Kristijan Goja Kike, sjajno su se uklopili u program koji je u osnovi bio književni. Posebno je bilo lijepo čuti pjesme šibenskog trubadura Kristijana Goje koje su sinoć zvučale odlično pa su na svoje došli ljubitelji dobre glazbe i autentičnih šibenskih autorskih skladbi.
 

Iz kategorije: Vijesti