Datum objave: 27. Travanj 2017

Potresena majka Borisa Lukete za tragediju koju je izazvao krivi Ivana Bajića,okolnosti se još utvrđuju

Potresena majka Borisa Lukete za tragediju koju je izazvao krivi Ivana Bajića,okolnosti se još utvrđuju
Diana Ferić
Diana Ferić

Tragedija koji je jučer na Brodarici izazvao Boris Luketa ubivši troje ljudi, a potom u policijskom okruženju pokušao presuditi sebi pucajući si u usta šokirala je njegovu majku Josipu koja živi u Šibeniku. U kratkom telefonskom razgovoru kazala nam je kako ne može još shvatiti što se dogodilo i što je napravi.“Bio je miran i stalože, bolji od kruha. To svi znaju. Za sve je kriv Ivan Bajić“, kazala nam je u kratkom telefonskom razgovoru kroz suze.

Ivan Bajić je jedna od troje ubijenih. Neslužbeno, tu se našao jer su ga Keranovići pozvali nakon što je Luketa došao kod njih naplatiti dug, ali kriminalističko istraživanje koje se provodi utvrdit će njegovu ulogu u ovom slučaju.

Doznali smo i da je Boris Luketa svoja potraživanja od obitelji Keranović pokušavao dugo naplatiti sudskim putem, ali nije uspio.

Osim majke Boris Luketa ima i izvanbračno dijete.. Živio je povučeno, a novac je zaradio ploveći na stranim brodovima te iznajmljujući veliku kuću u Primoštenu odakle mu potječu roditelji,a koju je sam uredio.


 

Iz kategorije: Vijesti