×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/24090
Datum objave: 14. Travanj 2017

Dobar štos u predizbornoj kampanji:Petrina traži od naroda da mu osmisli logo i slogan

Dobar štos u predizbornoj kampanji:Petrina traži od naroda da mu osmisli logo i slogan
Diana Ferić
Diana Ferić

Prijedlozi za slogan i logo predizborne kampanje Nezavisne lista Stipe Petrine stižu ne samo iz Šibenika nego i iz Slavonije, Istre i zagorja, objavio je Stipe Petrina na svojoj internetskoj stranici zatečen takvim odazivom. naime, jučer su objavili natječaj za svoj logo i slogan, a jedini je uvjet, kako su napisali ,kreativnost jer kod Petrine „ništa ne ide preko veze".

„Osmisli slogan i logo kampanje koja će 21. svibnja promijeniti politiku Šibensko-kninske županije. Najbolje rješenje biti će nagrađeno novčanom nagradom od 500 kuna, 20 zelenih jaja iz ekološkog uzgoja kokoša Hrvatica (nisu ručno bojana) te 2 litre extra netaknutog djevičanskog ulja i litru primoštenskog Babića (jedva sam se odreka)“, stoji u tekstu natječaja. koji traje do ponedjeljka u ponoć.

Logo i slogan moraju imati veze za nadolazećim izborima u kojem Stipe Petrina i njegova ekipa idu u pohod na županiju. Svoja rješenja šaljite na adresu:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom KREATIVNI NATJEČAJ.
 

Iz kategorije: Vijesti