Petak, 31 Ožujak 2017 11:07

Šibenčanima je puna kapa kaosa: Ne postoji pravac u kojem se može neometano prometovati

Napisao: 
Šibenčanima je puna kapa kaosa: Ne postoji pravac u kojem se može neometano prometovati

Sve su glasniji i brojniji stanovnici Šibenika koji sve manje podnose kaos na ulicama stare gradske jezgre i na gradskim prometnicama. Postovi na stranici društvene mreže Grada Šibenika koji se odnose na najnovije obavijesti o zatvaranju neke nove prometnice zbog radova puni su kritika na račun rada gradske uprave u tom smislu.

 

Pašku Niniću, mladom Šibenčaninu, dovoljna je bila, kako kaže, vožnja kroz grad da gradskim ocima javno da do znanja što misli o brojnim radovima.
 

 

Ninić je jedan u nizu stanovnika Šibenika koji sve manje toleriraju kaos na ulicama stare gradske jezgre i na gradskim prometnicama. O tome svjedoče brojni komentari ostavljeni ispod postova na stranici Grada Šibenika na društvenoj mreži Facebook.

 

I nisu problem radovi zbog kojih su zatvorene ulice i prometnice već je problem izostanak sinkronizacije, usklađenosti radova na lokacijama njihovog izvođenja što bi svakako utjecalo na toliko - toliko nesmetano kretanje gradom bilo pješke ili prijevoznim sredstvima.


Šibenčani polako gube živce, tolerancije je sve manje, a kamo to naposljetku vodi - pokazat će vrijeme, a ono istječe 15. lipnja kada stupa na snagu zabrana gradnje na pojedinim lokacijama. U međuvremenu, iz Ureda gradonačelnika pristizat će molbe za strpljenje građana koji jutrima kasne na radna mjesta, popodne dolaze kasnije doma, a šetnje ulicama grada nude nov sadržaj, udisanje prašine.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!