Datum objave: 24. Ožujak 2017

HDZ-ova Zajednica žena 'Katarina Zrinski' donira tisuću narcisa u povodu sutrašnje humanitarne akcije

HDZ-ova Zajednica žena 'Katarina Zrinski' donira tisuću narcisa u povodu sutrašnje humanitarne akcije
Šibenik News
Šibenik News

Županijska odbor HDZ-a Zajednica žena „Katarina Zrinska“ Šibensko-kninske županije pridružio se obilježavanju humanitarne akcije Dan narcisa koji se obilježava u subotu, 25. ožujka.


U suradnji s Ligom borbe protiv raka Šibensko-kninske županije prodavat će prigodno cvijeće ispred zgrade Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku s početkom u 10 sat.


- Ovom prigodom donirat će se Ligi borbe protiv raka dojke tisuću narcisa čijom će se prodajom prikupiti sredstva za različite aktivnosti Lige vezane uz jačanje svijesti o važnosti prevencije i ranog otkrivanja raka te psihosocijalni oporavak oboljelih. Članicama Lige za borbu protiv raka dojke i ŽO HDZ-a Zajednici žena „Katarina Zrinska“ Šibensko-kninske županije u podjeli narcisa građanima pridružit će i osobe iz šibenskog javnog i političkog života koje podržavaju ovu hvalevrijednu akciju - poručila je Anita Aužina, predsjednica Zajednice žena u županiji.


Osim u Šibeniku, donacijom i prodajom narcisa ovaj dan će se obilježiti i u Vodicama, Drnišu i Kninu.

 

- Ovim putem pozivamo sve građane da odvoje malo svog vremena i dođu ispred Kazališta kako bi izrazili podršku hrabrim ženama iz naše županije i čitave Hrvatske koje se bore protiv raka dojke - apelirala je Aužina.
 

Iz kategorije: Vijesti