Petak, 24 Ožujak 2017 08:47

Iznajmljivači smještaja ponovno u prilici besplatno oglašavati svoje apartmane

Napisao: 
Iznajmljivači smještaja ponovno u prilici besplatno oglašavati svoje apartmane

Turistička zajednica grada Šibenika poziva sve privatne iznajmljivače da besplatno prijave svoje smještajne kapacitete na mobilnu aplikaciju i web stranicu Šibenik Travel.

 

Ovaj jedinstveni sustav omogućit će potpuno besplatno oglašavanje svim vlasnicima apartmana, studio apartmana, soba i kuća za odmor u samome gradu, ali i na ostalom području koje pokriva TZ grada Šibenika kao što je područje Danila, Dubrave i Donjeg polja, Jadrije, Jadrtovca, Lozovca, Rasline, Zatona, Zablaća i Žaborića, kao i otoke Kaprije, Žirje uz dodatak otoka Zlarina.

 

Šibenik Travel omogućuje turistima pretraživanje smještaja prema lokaciji, vrsti i kategoriji smještaja, daje informacije o broju dostupnih ležaja, udaljenosti od mora i centra grada, kao i druge podatke za turiste poput opcije besplatnog interneta ili klima uređaja.

 

Jednostavan pristup podacima o dostupnoj ponudi privatnog smještaja omogućit će izravan kontakt gosta i iznajmljivača s ciljem lakšeg i bržeg pronalaska smještaja.

 

Web stranica: http://www.sibenik.travel/hr

Obrazac za prijavu smještaja: http://www.sibenik.travel/smjestaj.php

Google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.springmedia.sibeniktravel

iTunes: https://itunes.apple.com/ee/app/sibenik-travel/id992996445?mt=8

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!