Petak, 24 Ožujak 2017 08:20

HNS-ovci poručili: Nikog ne ucjenjujemo niti pristajemo na ucjene na pregovorima

Napisao: 
HNS-ovci poručili: Nikog ne ucjenjujemo niti pristajemo na ucjene na pregovorima

Za razliku od HDZ-a i HDS-a u Šibensko - kninskoj županiji čiji su predstavnici potvrdili koaliciju u Murteru u povodu nadolazećih lokalnih izbora, iz Županijske organizacije Šibensko - kninske županije kao i sestrinske organizacije Hrvatske narodne stranke u Šibeniku stiže priopćenje s pojašnjenjem oko predizbornih pregovora s budućim možebitnim koalicijskim partnerima za lokalne izbore na području Grada Šibenika i Šibensko-kninske županije.

 

- Razgovori s mogućim koalicijskim partnerima teku u otvorenom tonu i svakako da tempo razgovora ovisi o odlukama političkih tijela gradskih i županijske organizacije HNS-a kako i priliči demokratskim odnosima unutar HNS-a - navode Narodnjaci, dodajući:

 

- HNS nikog ne ucjenjuje na pregovorima niti pristaje na ucjene. Kad se pregovori i ako se zaključe HNS će sve koalicijske sporazume javno objaviti. Nitko nema ekskluzivno pravo i nije ovlašten da bez konzultacija s tijelima stranke i mimo istih samostalno donosi ključne i definitivne odluke, pa radilo se o predsjedniku gradske ili županijske organizacije - zaključuju u priopćenju koje potpisuju Petar Mišura na razini županije i Frane Malenica na razini Krešimirovog grada.


 

 

Naslovna fotografija: HNS, arhiva

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!