Datum objave: 13. Ožujak 2017

U četiri prometne nesreće čak trojica teško ozlijeđenih motociklista

Diana Ferić
Diana Ferić

Čak četiri prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama dogodile su se na šibenskom području proteklog vikenda, priopćila je policija.

 

20 - godišnji motociklist jučer je teže je ozlijeđen na državnoj cesti D-8, na predjelu Bilo. On je, upravljajući motociklom Yamaha, šibenskih registracijskih oznaka, velikom brzinom došao do raskrižja, izgubio nadzor nad vozilom s kojim je sletio izvan kolnika i pao na zemljano kamenu površinu.

 

Protiv vozača će biti podnesen Obvezni prekršajni nalog, a o ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno nadležno Državno odvjetništvo u Šibeniku.

 

Istog dana je u drugoj prometnoj nesreći, koja se dogodila, teže ozlijeđen 39-godišnji vozač motocikla, koji je zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 63-godišnja vozačica, prilikom upravljanja osobnim automobilom Citroen, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom na raskrižje s glavnom ulicom, označenom kao ulica s prednošću prolaska, ušla u ulicu, a da prethodno nije propustila sva vozila koja se kreću tom ulicom. Sudarila se s motociklom Suzuki 140, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je tom ulicom i centra grada upravljao 21-godišnji vozač, koji je, uslijed udara, s motociklom pao na kolnik.
I protiv 63-godišnje vozačice bit će podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.  

Iz kategorije: Vijesti