Datum objave: 06. Ožujak 2017

Skradin domaćin prve Hrvatske zračne akrobatske konvencije u lipnju ove godine

Šibenik News
Šibenik News

Grad Skradin domaćin je programa proslave desete obljetnice Međunarodne akrobatske konvencije koja će se po prvi put održati u tom pitoresknom gradiću na obali rijeke Krke u organizaciji Triko Cirkus Teatra, profesionalne kazališne družine.

 

- S velikim uzbuđenjem Vam najavljujemo prvu Hrvatsku zračnu akrobatsku konvenciju koja će se održati u sklopu Međunarodne akrobatske konvencije u Skradinu.Tri dana intenzivnih radionica od 28. -30. lipnja te veliki gala show posljednju večer konvencije 30. lipnja - poručili su organizatori.

 

Prvi učitelj kojeg najavljuju je T Lawrence-Simon cirkuski umjetnik s dugogodišnjim iskustvom s područja plesa, glume, fizičkog teatra. Osim što se bavi kostimografijom, svira klavir, flautu i gitaru, educirao se na Philadelphia School of Circus Arts te New England Center for Circus Arts.


- Specijalizirao je zračni obruč, trapez, duo trapez, svilu i uže, ali nakon toga i double-bar trapez te stojeve na rukama. Predaje i druge zračen discipline u Bostonu (Circus Smirkus, Esh Circus arts, Flying Stich Labs) te diljem svijeta, a poznat je i pod nazivom „the master of aerial bad-assery“. Imale smo čast sudjelovati na T-jevim radionicama i možemo samo reći da je to spoj žestokog rada i super zabave. Sretne smo što ga možemo ugostiti i u Hrvatskoj u predivnom i skrovitom Skradinu - iskreni su organizatori događanja koje će se odvijati u Scardona Cro Combat centru.


Uskoro će biti objavljen raspored radionica i ostala iznenađenja, u međuvremenu, događanje možete pratiti putem Facebook stranice.

Iz kategorije: Vijesti