Datum objave: 27. Veljača 2017

Zekanović i Pendžer i službeno koalicijski partneri na lokalnim izborima

Diana Ferić
Diana Ferić

Hrvatska konzervativna stranka sadašnjeg šibenskog dogradonačelnika Nikice Penđera i Hrast – pokret za modernu Hrvatsku saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića izlaze zajedno na izbore za gradonačelnika Grada Šibenika i danas su na tvrđavi Barone potpisali koalicijski sporazum. Predstavljaju se kao treća politička opcija.

 

Zekanović ističe kako je siguran da će ući barem u drugi krug, a Pendžeru je namijenjeno mjesto dogradonačelnika. Očekuju i još neke koalicijske partnere.

 

"Tko će nam tamo biti protukandidat, iz SDP-a ili HDZ-a sasvim nam je svejedno. Mi ne mislimo da su izbori već odlučeni, to je spin ovih iz velikih stranaka, koji mašu nekakvim anketama, kako mi, po njima mali, nemamo šansi na izborima, ne bi li nas odvratili od kandidature, a građane od toga da glasuju za nas. Jedina prava anketa su izbori, 21. svibnja, i na njima ćemo vidjeti koliko tko 'piza' – kaže Zekanović. Nije nevažno da je Zekanović u Sabor ušao kao kandidat na listi HDZ -a kojem bi se sada na lokalnoj razini morao suprostavljati pa će biti zanimljivo kako će to izgledati i koliko će biti uvjerljivo.

 

Zanimljiva je i pozicija Nikice Pendžera koji je dio aktualne gradske vlasti i o načinu na koji se obnaša morao bi znati svaki detalj, a kao opozicija na predstojećima izborima mogao bi  neka saznanja iskoristiti protiv  HDZ -a.

Foto: Facebook
 

Iz kategorije: Vijesti