Datum objave: 22. Veljača 2017

Josip Živković ipak pristao na kandidaturu za gradonačelnika Šibenika, Vidović juriša na Županiju

Diana Ferić
Diana Ferić

Kada su ga prije petnaestak dana, nakon što je u šibenskom SDP –u održao konferenciju za novinare kritizirajući komunalnu situaciju u Šibeniku i postupanje aktualne gradske vlasti, novinari je li njegov nastup u javnosti najava njegove kandidature, tada se mislili za gradonačelnika Šibenik, on je to kategorički opovrgnuo, ali se predomislio- sada prihvaća i kandidaturu za SDP –ovog gradonačelnika Šibenika.

 

„Točno je da sam promijenio mišljenje. Kolege su me uspjele nagovoriti i dobili su me na moju jake emocije prema Šibeniku. Ako večeras Gradski odbor prihvati moju kandidaturu idem na izbore. Želim dovršiti ono što smo započeli kada je na vlasti bila koalicija SDP –a i želim da Šibenik napreduje. Šibenik zaslužuje bolje od ovoga što sada imamo“, kazao nam je kratko Živković.

Sve vrijeme se sa sigurnošću govorilo o tome da će SDP – ov kandidat za gradonačelnika Šibenika biti Franko Vidović pa je ovo skoro pa Kopernikanski obrat. Prema neslužbenim informacijama, Vidović će se upustiti u bitku za župana Šibensko – kninske županije unatoč tomu što se Županija svih ovih godina potvrdila kao tvrđava HDZ –a.  

Iz kategorije: Vijesti