Datum objave: 15. Veljača 2017

Na Valentinovo uhvaćen u vožnji s marihuanom za prodaju

Šibenik News
Šibenik News

Valentinovo je za neke bilo zlokobno, a posebno to vrijedi za 26-godišnjaka osumnjičenog za neovlaštenu proizvodnju i dilanje droge. Kninska policija privela je osumnjičenika uhvaćenog sredinom 14. veljače na državnoj cesti u Polači.


Mladić je zatečen na mjestu suvozača u automobilu splitskih registracijskih oznaka, a pri kontroli i pregledu osobnog automobila, dobrovoljno je predao ukupno 69,02 grama marihuane što je, prema policijskom izvješću, posjedovao s namjerom prodaje.

 

- Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni dio te droge u tri navrata davao na trošenje 30-godišnjaku, koji je ovom prilikom upravljao osobnim automobilom i odbio se podvrći preliminarnom testu i vađenju krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti u organizmu alkohola, droge ili lijekova, koji utječu na psihofizičke sposobnosti upravljanja vozilom – obavještava Policijska uprava Šibensko – kninske županije.


Protiv 26-godišnjaka bit će podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a protiv 30-godišnjaka bit će podnijet Prekršajni nalog, zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Iz kategorije: Vijesti