Utorak, 31 Siječanj 2017 14:31

Trgovačku lanac "Djelo" ulaže u uređenje luksuznog hotela u središtu Tisnog

Napisala: 
Trgovačku lanac "Djelo" ulaže u uređenje luksuznog hotela u središtu Tisnog

 Tvrtka "Djelo", jedini domicilni trgovački lanac u Šibensko - kninskoj županiji  ozbiljno se okreće turizmu. Lani su krenuli s iznajmljivanjem apartmana u Jezerima, a danas su u Tisnu predstavili projekt uređenja luksuznog hotela u zgradi stare škole, na Trgu Rudina. Tu su zgradu, u kojoj imaju unajmljeni poslovni prostor za trgovinu, kupili lani. Isprva su, kako kaže Tedi Slamić, vlasnik "Djela", misli urediti apartmane, a kada su čuli da će se uređivati cijeli taj trgu odlučili su se za puno veću investiciju i gradnju luksuznog hotela koji će imati osamdesetak postelja. Slamić posebno ističe dobru suradnji s Općinom i načelnikom Ivanom Klarinom koji taj trg i uređuju kako bi s primjerenim sadržajima produžili sezonu na 12 mjeseci i otvorili nova radna mjesta.

"Izmijenit ćemo prostorni plan kako bismo omogućili nadogradnju stare škole i o tome smo izvijestili investitora. Obiteljski hoteli su budućnost, a prema planu investitora ovaj čak i nadilazi tu kategoriju što će značajno pojačati hotelsku ponudu Tisnog i pridonijeti produljenju turističke sezone, ističe načelnik Klarin.

Po riječima Tedija Slamića riječ je o investiciji vrijednoj između 25 i 30 milijuna kuna, a radovi bi trebali početi krajem ove godine.  S obzirom na važnost tvrtke "Djelo" za županjsko gospodarstvo i njihove planove čime postaju još veći motor razvoja lokalne zajednice očekuju i potporu Županije.

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!