Datum objave: 23. Siječanj 2017

Zbog neuzvraćene ljubavi oštetio automobil i napao djevojku s kojom je htio vezu

Diana Ferić
Diana Ferić

Zbog nasilničkog ponašanja prema 33 – godišnjakinji u čemu je stradao i jedna automobil koji nema s njom veze policija je provela kriminalističko istraživanje nad 34 – godišnjakom i osumnjičila ga za oštećenje tuđe stvari na štetu 31-godišnjakinje i nasilničko ponašanje na štetu 33-godišnjakinje i predan je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko – kninske-.

 

Osumnjičeni je u noći s 19. na 20. siječnja ove godine u Pirovcu kamenom razbio vjetrobransko staklo i oštetio poklopac motora na osobnom automobilu Škoda Fabia, šibenskih registracijskih oznaka, u vlasništvu 31-godišnjakinje. Mislio je da je to vozilo oštećene 33-godišnjakinje, koja ga je povremeno koristila, a s kojom je želio stupiti u vezu, a ona ga je očito odbijala. Nastala šteta je procijenjena na nekoliko tisuća kuna.

Osumnjičeni je 20. siječnja u popodnevnim satima u Tribunju, s istom namjerom, tjelesno napao oštećenu 33-godišnjakinju i lakše je ozlijedio.
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.


U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 80-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu 26-godišnjaka. On je, kako je policija utvrdila bez posebnog razloga, 11. siječnja u popodnevnim satima u Šibeniku, bez posebnog razloga, oštrim predmetom oštetio parkirani osobni automobil Renault Megane, šibenskih registracijskih oznaka u vlasništvu 26-godišnja.
Protiv osumnjičenog će Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti podnijeta kaznena prijava.

Iz kategorije: MOK