Datum objave: 09. Siječanj 2017

Značajni geospacijalni stručnjaci u svijetu: Šibenskoj studentici Franki Grubišić vrijedno priznanje

Značajni geospacijalni stručnjaci u svijetu: Šibenskoj studentici Franki Grubišić vrijedno priznanje
Snježana Klarić
Snježana Klarić

Šibenčanka Franka Grubišić, 22-godišnja studentica geodezije i geoinformatike na Geodetskom fakultetu u Zagrebu, našla se na popisu dobitnica i dobitnika javnih priznanja magazina xyHt.

 

- U godišnjem izdanju okrenutom prema budućnosti, donosimo '40 ispod 40': niz profila nadahnutih i značajnih geospacijalnih stručnjaka mlađih od 40 – piše magazin na svojim mrežnim stranicama.


Riječ je o časopisu koji dolazi i u tiskanom izdanju i upravo u jednom takvom s kraja 2016. i početka 2017. našlo se pohvaljeno ime vrijedne šibenske studentice koja već sad ima niz pohvala na svoj račun.

 

 

O zasluženom priznanju pohvalila se i sama Franka na društvenoj mreži.

 

- Ovo me zaista iznenadilo. Velika je čast biti među svim ovim velikim ljudima, mojim dragim kolegama i prijateljima, s velikim postignućima iza njih i tu sam ja, kao najvjerojatnije najmlađa i jedina (dodiplomska) studentica – napisala je Grubišić na Facebooku, dodajući da je riječ o priznanju koje svakako ima motivirajući učinak i potvrđuje njene planove za započetu godinu.

 

Franka Grubišić iznimna je djevojka čije aktivnosti govore dovoljno o njenim ambicijama i kvaliteti. Predana radu, putovanjima i učenju stranih jezika, ime Franke Grubišić sa sigurnošću ćemo još susretati na globalnim popisima hvalevrijednih imena.
 

Iz kategorije: Vijesti