Datum objave: 01. Prosinac 2016

Izabrali pacijenti: Šibenska ginekologinja Nelka Tomić među najboljim doktorima u Hrvatskoj

Šibenik News
Šibenik News

Doktorica Nelka Tomić najpoznatija ženskom dijelu Šibenika našla se na popisu najboljih doktora u Hrvatskoj za 2016. godinu. Nagrada je tim veća kad se zna da listu najboljih doktora nije sastavilo nekakvo stručno povjerenstvo ili nešto tomu slično, već pacijenti.

 

Tomić radi na Odjelu ginekologije i opstetricije u Općoj bolnici šibensko - kninske županija te je jedina doktorica s područja Šibenika koja se našla na ovom popisu.

 

Kriteriji po kojima je portal najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore jesu ukupan broj komentara, odnos pozitivnih i negativnih komentara te njihova kvaliteta, odnosno neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir. 

 

- Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata - obrazložili su na portalu koji već treću godinu zaredom dodjeljuje titule najboljih doktora, odnosno doktora po izboru pacijenata.

 

Dr. Tomić jedna je od onih doktora koji već pri prvom susretu ostave dojam na pacijenta, a kad 'zagusti' jedna je i od onih koju biste rado kraj kreveta dok, na primjer, rađate.

 

- Nadljudskim naporima se trudi da sve bude u redu na porodu. Ako nije u bolnici, spremna je i mobitelom odgovoriti na poruku. Jako ljubazna i kraj nje se rodilja osjeća u sigurnim rukama - samo je jedan od komenatara čiji autori hvale priznatu doktoricu.

 

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti