Petak, 25 Studeni 2016 15:21

Šibenik i ove godine dobiva klizalište, a "Gradski parking" djeci osigurava i besplatne ulaznice

Napisala: 
Šibenik i ove godine dobiva klizalište, a "Gradski parking" djeci osigurava i besplatne ulaznice

Klizalište će i ove godine biti postavljeno u Šibeniku, u sklopu Adventskog sajma ,a generalni sponzor je, kao i lani, Gradski parking, komunalno poduzeće u stopostotnom vlasništvu grada Šibenika. Klizalište će biti smješteno ponovno pokraj Osnovne škole Fausta Vrančića i to od 3. prosinca do 15. siječnja.

Gradski parking će osigurati i besplatno klizanje u jutarnjem terminu za djecu osnovnih škola i vrtića i to od 9 do 14 sati, svakog radnog dana.

"Želja nam je da kao društveno odgovorna tvrtka doprinesemo zimskim aktivnostima koje nudi klizalište i to u samom centru povijesne jezgre te na taj način zabavimo i razveselimo Šibenčane svih generacija kao i goste grada.Nadamo se da će klizalište i ove godine biti posjećeno, te da će Šibenčani svih uzrasta uživati u blagdanskom raspoloženju na ovoj atraktivnoj zimskoj destinaciji u centru grada", ističu u Gradskom parkingu.


 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!