Petak, 25 Studeni 2016 13:23

Šibenik domaćin treningu komunikacijskih vještina i komuniciranja europskih politika

Napisao: 
Šibenik domaćin treningu komunikacijskih vještina i komuniciranja europskih politika

Hrvatska zajednica županija, Šibensko-kninska županija, Europska komisija – Predstavništvo u Hrvatskoj te podružnica Dalmatinske i Središnje Hrvatske HUOJ-a organizirale su trening komunikacijskih vještina i komuniciranja europskih politika 24. i 25. studenog u Šibeniku.

 

Trening je bio namijenjen voditeljima ureda za međunarodnu suradnju i odnose s javnošću. Izlaganje o kriznom komuniciranju održao je Goran Cvijetinović iz Dubrovačko-neretvanske županije, dok je o primjerima dobre prakse govorio Karlo Frljužec iz Krapinsko-zagorske županije.


Okupljenima je prezentirano i najnovije istraživanje Medianet-a o konzumaciji medija. U drugom dijelu programa o komuniciranju europskih politika izlagala je Rima Joujou Deljkić, voditeljica Odjela za novinarstvo i medije.

 

- Trening je bio odlična prilika za razmjenu iskustava i dobre prakse u području komunikacije europskih politika i europskog projekta općenito. Rast, zapošljavanje i ulaganje ostaju vodeći prioritet Europske komisije u sljedećoj godini, a Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj nastavit će promicati Plan ulaganja za Europu kako bi Hrvatska što bolje iskoristila tu novu, dodatnu mogućnost za gospodarski rast - rekla je Rima Joujou Deljkić, voditeljica Odjela za novinarstvo i medije Europske komisije - Predstavništvo u Hrvatskoj.

 

- Seminar u Šibeniku bio je još jedna odlična prilika, kako za razmjenu iskustava, tako i za upoznavanje sa inicijativama i projektima Hrvatske zajednice županija, gdje svakako treba izdvojiti projekt Otvoreni proračun. Drago mi je što sam imao priliku predstaviti neke od brojnih EU projekata koji su provedeni na području Krapinsko-zagorske županije, a veseli me činjenica da su i druge županije aktivne po tom pitanju - rekao je Karlo Frljužec.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!