Ponedjeljak, 07 Studeni 2016 16:38

Nikica Penđer: U Šibeniku nisam ostao zbog mira u kući već jer sam u Bruxellesu bio

Napisao: 
Nikica Penđer: U Šibeniku nisam ostao  zbog mira u kući već jer sam u Bruxellesu bio

Nikica Penđer, dogradonačelnik ŠIbenika, dementirao je neslužbene navode da nije dio izaslanstva (u službi proslave 950. obljetnice koja se danas uputila prema Bruxelles) zbog 'mira u kući' već da se na to odlučio samostalno iz više razloga.

 

Učinio je to putem društvene mreže, poželjevši najljepše želje kolegama da ih na putu prema Europskom parlamentu čuva sveti Nikola, zaštitnik putnika.

 

- Najbitnije je da se kvalitetno predstavi naš grad koji slavi 950 obljetnicu svog prvog spomena ,a što se tiče mene osobno već sam bio u Bruxelles i sad radimo na tome da zastupnike u EU parlamentu dovedemo u Šibenik, a teme će biti jako interesantne! Tako da nisam odustao zbog mira u kući nego sam svoje mjesto ustupio Udrugama proizašlim iz Domovinskog rata! - napisao je dogradonačelnik Penđer na svojoj Facebook stranici, dodajući da ih čuva sv. Nikola, zaštitnik putnika. 

 

 

 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!