Ispiši ovu stranicu
Petak, 04 Studeni 2016 10:12

Mutnim radnjama oštetili šibensku tvrtku na račun društva iz Donje Stubice

Napisao: 
Mutnim radnjama oštetili šibensku tvrtku na račun društva iz Donje Stubice

Šibenska policija podnijela je kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku protiv dvojice starijih muškaraca u dobi od 65 i 60 godina zbog zlouporabe poslovnog povjerenja, krivotvorenja isprave i krivotvorenja službene ili poslovne isprave na štetu trgovačkog društva iz Šibenika. 

 

Osumnjičeni su kao odgovorne osobe u oštećenom trgovačkom društvu u ožujku 2013.g. tijekom postupka javne nabave, protivno svojim ovlastima i dužnosti zaštite interesa tog društva u kojemu su zaposleni, nezakonito ustupili, a potom sastavljanjem i uporabom lažnih poslovnih isprava u knjigovodstvu prikrili otuđenje nerashodovanog teretnog vozila - stoji u priopćenju Policijske uprave šibensko - kninske.

 

Nezakonitim radnjama na štetu poduzetnika iz Šibenika, šezdesetogodišnjaci su trgovačkom društvo iz Donje Stubice protupravno priskrbili najmanje 11.500 kuna u pokretnoj imovini. 

Objavljeno u Vijesti

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!