Petak, 07 Listopad 2016 13:19

Jezerani nestrpljivi: Komentiraju novi projekt sportskog i tematskog parka u mjestu i prije javne rasprave

Napisao: 
Jezerani nestrpljivi: Komentiraju novi projekt sportskog i tematskog parka u mjestu i prije javne rasprave

Iako je načelnik Općine Tisno, Ivan Klarin najavio održavanja javne rasprave na temu  projekta novog sportskog i tematskog parka u Jezerima do kraja mjeseca, pojedini mještani Jezera već su sad dali svoje primjedbe, komplimente i prijedloge. 

 

Javna rasprava, prema najavi, trebala bi se održati u kulturnom centru Baganelovica, a o nešto izmjenjenom projektu parka Jezerani su svoje rekli na društvenoj mreži i to onoj s potpisom samog načelnika koji ih je o svemu obavijestio putem svog Facebooka.

 

U novom projektu igralište će dobiti i teniske terene te je upravo to naišlo na odobrenje. 

 

-  Teniski tereni je li to moguće?!?! Super - pohvalila je Re, a njen komentar sličan je onom Ivane Šimat koja je pohvalila izgled budućeg sportskog i tematskog parka, dodajući:

 

- Ovo je super...a bilo bi lipo kad bi jedno misto na otoku imalo zatvoreni bazen - predložila je Ivana u nastavku. 

 

 

No, da ne bi se bilo u pozitivnom tonu, pobrinuli su se ljubitelji košarke. 

 

- Ima i nas šta volimo basket bacit....čisto da se zna....jer kako je počelo igrati će se nogomet i na teniskim terenima - komentirao je Dean, nakon čega je priča o postojećem igralištu za basket skrenula u molitvene vode po uzoru na kampanju čiji aktivnisti mole ispred bolnica diljem Hrvatske. 

 

 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!