Utorak, 04 Listopad 2016 13:43

Stiglo novo vozilo za "čišći i lijepši Šibenik" i njegove tvrđave

Napisala: 
Stiglo novo vozilo za "čišći i lijepši Šibenik" i njegove tvrđave

Novo vozilo Gradske čistoće Šibenik namijenjeno odvozu smeća iz povijesne jezgre, posebno s tvrđava predstavljeno je danas javnosti na šibenskoj poljani. Nabavljeno je uz financijsku pomoć Ministarstva graditeljstva i zaštite okoliša koje je osiguralo 12O 000 kuna, Grad Šibenik je izdvojio 80 000, a Čistoća 10 000 kuna. U vozilo su prvi ušli Novica Ljubičić, direktor Gradske čistoće i Danijel Mileta, zamjenik šibenskog gradonačelnika, a nakon toga je vozač s novim vozilo krenuo obavljati poslove zbog kojih je i nabavljeno. „Ovo je prvo vozilo koje je nabavljeno zahvaljujući novcem Ministarstva ili nekog fonda. Ovo može biti i vodilja svima nama direktorima gradskih poduzeća da od Grada Šibenika ne očekujemo da nam daje novac za opremu već sami iznaći potrebna sredstva. Protekle turističke sezone bili smo svjedoci velikih problema s odvozom smeća i čišćenjem u povijesnoj gradskoj jezgri, posebno na tvrđavama i sada će to biti puno lakše riješiti“.
Šibenski gradonačelnik Željko Burić bio je također na predstavljanju ovog novog vozila. „Ovo je još jedna dokaz nastavka naše brige o povijenoj jezgri, samo što sada nije riječ o ulaganjima i uvođenju novih sadržaja već o našem nastojanju da Šibenik bude još ljepši i čišći“, izjavio je gradonačelnik Burić.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!