Ispiši ovu stranicu
Utorak, 27 Rujan 2016 14:47

Potencijalni norveški investitori u marikulturu borave u radnom posjetu u Šibeniku

Napisao: 
Potencijalni norveški investitori u marikulturu borave u radnom posjetu u Šibeniku

Predstavnici norveških tvrtki iz sekotra marikulture, potencijalni investitori ovih dana borave u radnom posjetu Šibeniku, a danas ih je u svom uredu primio gradonačelnik Željko Burić sa suradnicima.

 

- Grad Šibenik ima dugogodišnju suradnju s Kraljevinom Norveškom na području iNavisa i njegova razvoja u centar za istraživanje mora i pomorstva te poslovnih inovacija u području energetike i okoliša kroz sufinanciranje EEA fonda. Nadamo se kako će se ta uspješna suradnja nastaviti i dalje - kazao je gradonačelnik Burić poželjevši im dobrodošlicu u grad s kojim njeguje poslovni, partnerski odnos.

 


Norveški stručnjaci tijekom svog boravka posjetili su pogone tvrtke CroMaris u Ninu, Institut Ruđer Bošković, iNavis centar, NCP Remontno brodogradilište, Industrijsku zonu Podi, brodogradilište Trogir, a susrest će se i s tribunjskim ribarima.Dolazak norveške poslovne delegacije u Šibenik podsjetimo, organiziran je kao uzvratni posjet nakon što su u kolovozu 2016. godine šibenski poduzetnici sudjelovali na Nor-Fishing sajmu u Trondheimu. Posjet se financira iz sredstava Bilateralnog fonda Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške, a ukupna vrijednost projekta je 48.160,00 eura.

Objavljeno u Vijesti

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!