Srijeda, 31 Kolovoz 2016 12:46

Gradska čistoća modernizira poslovanje i širi obim djelovanja

Napisao: 
Gradska čistoća modernizira poslovanje i širi obim djelovanja

Gradska čistoća d.o.o nabavit će dva tricikla na električni pogon kako bi olakšala i učinila efikasnijim prikupljanje kućnog smeća u nekim dijelovima Šibenika.

 

Danas su pred novinarima, na parkiralištu na Vidicima promotivno zglobni tricikl s pomoćnim električnim motornim pogonom provozali direktor Gradske čistoće Novica Ljubičić i zamjenik šibenskog gradonačelnika Danijel Mileta.

 

- Odlučili smo uvesti neke novine kako bismo povećali efikasnost pa ćemo kućno smeće skupljati triciklom. Jedan će biti namijenjen za područje od Vidika do Baldekina, a drugi od Doma zdravlja do Njivica i Meteriza. Tako će za posao koji sada radi šest čistača trebati samo njih dvoje - ističe Novica Ljubičić. Ta dva tricikla koštaju oko 50 000,00 kuna. 

 

- To što će nam za poslove prikupljanja smeća triciklom trebati sada manje ljudi ne znači da će biti otpuštanja radnika u Čistoći. Mi smo u postupku doregistracije tvrtke tako da ćemo se baviti i drugim djelatnostima, poput košnje trave čime smo već počeli - najavio je Ljubičić.  

 

 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!