Subota, 27 Kolovoz 2016 12:40

Stipe Petrina nastavio predizbornu kampanju u Primoštenu izranjajući iz mora

Napisala: 
Stipe Petrina nastavio predizbornu kampanju u Primoštenu izranjajući iz mora

Uoči večerašnjeg glazbenog spektakla u Primoštenu koji će izvesti njemački cover band Echoes, jedini band u svijetu koji ima licencu za izvođenje pjesama i glazbe Pink Floyda , organizator Stipe Petrina je sinoć u Primoštenu imao svoj spektakl. Na tzv. 'vodenom ekranu' površine 500 četvornih metara projiciran je predizborna animacija koalicije 'Nema prodaje', a potom se okupljenima na ekranu kojeg čine raspršene kapljice mora ukazao i sam Petrina, te održao kraći govor.
Stipe Petrina koji nosi koalicijsku listu koaliciji 'Nema prodaje' u IX. izbornoj jedinici sinoć je tako  nastavio  kampanju svjetlosnim spektaklom u moru.

Mi uvijek idemo korak naprijed, ispred vremena. Dosadilo mi je da se svi na političkoj sceni Hrvatske okreću prema natrag. Htjeli smo ovom inovativnom multimedijalnom kampanjom pokazati da smo okrenuti budućnosti', rekao je Petrina komentirajući nesvakidašnji početak kampanje.
 

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!