Datum objave: 02. Kolovoz 2016

U jednoj od tri prometne nesreće od jučer teže ozlijeđeno i dijete

U jednoj od tri prometne nesreće od jučer teže ozlijeđeno i dijete
Šibenik News
Šibenik News

Jučer su se na području Šibensko - kninske županije dogodile tri prometne nesreće prilikom čega je u jednoj od njih teže ozlijeđeno i dijete poljske obitelji zbog čega je zadržano na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

 

Kako je do dvije prometne nesreće na području Šibenika i do jedne na području Jezera došlo zbog greške vozača osobnih automobila protiv njih bit će podignute kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Do prometne nesreće koja se dogodila jučer u popodnevnim satima na području Jezera, a kojoj je stradalo dijete, došlo je zbog neprilagođene brzine motora kojim je upravljao 53-godišnji Poljak, a na kojem se nalazilo i ozlijeđeno dijete. Nakon što je Poljak izgubio nadzor nad motorom, on, dijete i motor pali su na kolnik.

 

Prometne nesreće na području Šibenika dogodile su se zbog gužva na državnoj cesti kada 37-godišnji vozač osobnog automobila šibenskih registracija nije držao zakonom propisan razmak između automobila te je udario u automobil ispred sebe. 

 

U toj je prometnoj nesreći teže je nastradao vozač drugog automobila zbog čega je zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Šibeniku, dok su putnici iz istog automobila lakše ozlijeđeni.

 

Mlađi muškarac pod utjecajem alkohola skrivio je prometnu nesreću u kojoj je teže ozlijeđen 21-godišnji suputnik u automobilu.

 

- Do prometne nesreće je došlo kada je 22-godišnji vozač, pod utjecajem alkohola, upravljajući osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, dolaskom do raskrižja s Ulicom Bribirskih knezova, zbog neprilagođene brzine kretanja svog vozila osobinama i stanju ceste desnim kotačima zahvatio šljunčanu površinu izvan kolnika , a potom se vratio na kolnik i u zanošenju okrenuo na prometnoj traci namijenjenoj vozilima iz suprotnog smjera i udara u metalnu zaštitnu ogradu i stup javne rasvjete, od koji se odbio i vratio na kolnik - stoji u policijskom izvješću.

 

 

Iz kategorije: Vijesti