Datum objave: 06. Srpanj 2016

Jedanaest županijskih poduzetnika bogatije za oko 42 tisuće kuna za marketinške aktivnosti

Jedanaest županijskih poduzetnika bogatije za oko 42 tisuće kuna za marketinške aktivnosti
Šibenik News
Šibenik News

Ove srijede, 6. srpnja, u Uredu župana Šibensko-kninske županije potpisani su Ugovori o dodjeli subvencija za ulaganje u marketinške aktivnosti poduzetnicima s područja Šibensko-kninske županije, a sve sukladno uvjetima propisanim Programom za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini.

 

Dodijeljeno je ukupno 42.500,00 kuna, za ukupno 11 poduzetnika. Od početka ove godine financijsku podršku poduzetnicima za sufinanciranje marketinških aktivnosti, stručnog osposobljavanja i usavršavanja te troškova osnivanja odnosno pokriće dijela troškova registracije dobilo je 63 poduzetnika, i to u ukupnom iznosu od 298.620,00  kuna.

 

Župan, Goran Pauk zaželio je svim poduzetnicima dobre poslovne rezultate, te je naglasio da će Šibensko-kninska županija nastaviti financijski podupirati razvoj malog gospodarstva ne samo kroz ulaganja u socijalno gospodarsku infrastrukturu već i kroz sufinanciranje.

 

- S obzirom na broj pristiglih zahtjeva te pokazani interes poduzetnika nakon povlačenja Javnog poziva na slijedećem rebalansu Proračuna Šibensko-kninske županije, a koji se očekuje krajem srpnja, planiramo osigurati dodatna sredstva za provedbu Programa za dodjelu subvencija gospodarskim subjektima u 2016. godini - istaknuo je župan.

Iz kategorije: Vijesti