Datum objave: 07. Lipanj 2016

HDZ pokreće opoziv premijera, Karamarko poručuje: uozbiljimo se inače neće biti dobro

Šibenik News
Šibenik News

-HDZ danas pokreće opoziv premijera Tihomira Oreškovića - kazao je  u javnom obraćanju predsjednik Hrvatske demokratske zajednice, Tomislav Karamarko, dodajući da je dosta razloga za to, da je Vlada RH disfunkcionalna u više elemenata. 

 

- Pozivam sve sudionike u ovoj, nažalost moram reći, političkoj knjizi da se uozbilje jer neće biti dobro - poručio je Karamarko, tvrdeći da neće dopustiti da HDZ i dalje sudjeluje u lakrdiji. 

 

- Ako premijer traži ostavku dvoje predsjednika stranaka na kojima počiva njegov premijerski status, onda nešto nije u redu - zaključio je prvi čovjek HDZ-a, tvrdeći da je njegova stranka spremna na svaki potez koji će pomoći Hrvatskoj u napretku, ali ne i na nove izbore koji su za HDZ, kako tvrdi Karamarko, zadnja stvar. 

 

Potpredsjednik Vlade RH u rasulu, Tomislav Karamarko kaže da nemaju još šest mjeseci za gubiti, dio vremena je izgubljen, tvrdi, ali još nije kasno. - Trebaju se posložiti neke glave, neke ohladiti i onda moramo krenuti raditi - poručio je Karamarko. 

 

Iz kategorije: Vijesti