Datum objave: 05. Lipanj 2016

SDP-ovac Vidović krivi MOST za politički kaos u državi

Šibenik News
Šibenik News

Dok Božo Petrov, prvi čovjek MOST-a i drugi potpredsjednik Vlade RH poručuje HDZ-u i SDP-u da zaborave na MOST, Franko Vidović, predsjednik Gradskog odbora SDP-a Šibenik, ima poruku za Božu. 

 

- Gospodo iz MOST-a ne prebacujte odgovornost na druge - poručio je Vidović svojim političkim kolegama na vlasti putem društvene mreže.

 

Vidović se oglasio na svom Facebook profilu, a za stanje kaosa u vrhu Vlade krivi MOST i Petrova koji, kako navodi SDP-ovac, nikako da objasni 'gdje i kad ga je Milanović pokušao prevariti'. 

 

- MOST uporno izbjegava odgovornost za svoje poteze i uvijek je kriv netko drugi. Ali činjenice govore drugačije. Upravo MOST i Božo Petrov su doveli Domoljubnu koaliciju i Tihomira Oreškovića kao spasitelja na vlast. Upravo MOST-u se to slomilo o glavu, a kolateralna žrtva je cijela država  - poručuje VIdović, te nastavlja:

 

- Upravo vi, vaše loše i pogrešne procjene kao i vaši određeni stavovi su doveli do ove kaotične situacije! Na stranu Karamarkova afera Konzultantica, na stranu revizionist Hasanbegović, na stranu veseljak i čovjek fešte Šustar, na stranu Crnoje, stručnjaci za iransku kulturu Tepeši i stručnjaci za detektiranje kosovaca u društvu Čorići! Svoj toj sviti ste upravo vi, zastupnici MOST-a omogućili da proizvedu ovakav kaos u državi. I sad bi bilo korektno prema građanima Hrvatske da prihvatite tu odgovornost i pobrinete se da vaši glasovi napokon budu glasovi koji vuku Hrvatsku naprijed ( kao što se zaklinjete) i da vaši glasovi u Saboru gore spomenutima omoguće povratak u anonimnost iz koje su stigli! Na taj način ćete sačuvati barem malo dosljednosti za koju se tako čvrsto zalažete - odaslao je Vidović poruku MOST-u i njihovim simpatizerima. 

Iz kategorije: Vijesti