Srijeda, 04 Svibanj 2016 10:14

Stipe Petrina u polupraznom Saboru zatražio ostavku premijera i dijela Vlade

Napisao: 
Stipe Petrina u polupraznom Saboru zatražio ostavku premijera i dijela Vlade

NEZAVISNI saborski zastupnik Stipe Petrina zatražio je opoziv premijera Tihomira Oreškovića "i dijela Vlade", zbog prikrivanja Transatlantskog investicijskog trgovinskog sporazuma (TTIP) od Sabora i zastupnika.

 

- Tražim opoziv premijera i djela Vlade zbog TTIP-a koji je zatajen Saboru i zastupnicima, odnosno zbog dolaska tvrtke Monsanto u Hrvatsku - rekao je Petrina na početku saborskog zasjedanja, priključivši se zahtjevima da se odredi stanka kako bi klubovi mimo dnevnog reda mogli govoriti o temama koje drže aktualnima.

 

Prije njega je Miro Bulj iz Mosta najavio da želi govoriti o postavljanju baznih stanica bez građevinske dozvole, a HNS-ovka Anka Mrak Taritaš o najavljenim promjenama u oporezivanju nekretnina.

 

Predsjednik Sabora Željko Reiner stanku je odobrio te primijetio mali broj nazočnih u sabornici. - U smanjenom smo broju nego što bi trebali biti - rekao je Reiner.

 

Sabor danas treba raspravljati o zajmu za sustav obrane od poplava.

 

Izvor:index.hr

Objavljeno u Vijesti
Više u ovoj kategoriji:

ČASOPIS VOLIM ŠIBENIK

 

MOK.hr koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda mok.hr stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se!