Datum objave: 18. Travanj 2016

Sedmero novih na stručnom osposobljavanju u odjelima Grada Šibenika

Šibenik News
Šibenik News

Sedmero polaznika stručnog osposobljavanja jutros je potpisalo ugovore s pročelnicima – mentorima - Mirom Lucićem, Matijom Bumbakom i Anom Gojanović-Rakić, u čijim odjelima će se godinu dana obučavati i pripremati za polaganje državnog stručnog ispita.

 

Prilikom potpisivanja ugovora, polaznike je pozdravio gradonačelnik Željko Burić te im poželio da steknu što više praktičnog znanja i novih vještina u okviru struke.

 

- Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas, mlade ljude, posebice u radnom okruženju koje vam daje priliku za napredak. Želim vam da kroz stjecanje znanja, svojim radom i ambicijama pomognete u rješavanju svakodnevnih zadataka gradske uprave, te kroz ta iskustva širite vlastite spoznaje- kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Polaznici su primljeni u sljedeće odjele: Tomislav Pancirov u Ured gradonačelnika, Maja Vukorepa u Upravni odjel za komunalne djelatnosti, te petero polaznika u Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj: Zrinka Goreta, Petar Mikuličin, Lorena Grubišić, Nikolina Gracin i Petra Štampalija.

 

U Gradu Šibeniku trenutno se stručno osposobljava 7 polaznika, a zajedno s novih sedmero sveukupno je riječ o 14 polaznika.

 

Ova mjera polaznicima osigurava mjesečnu naknadu u iznosu od 2.400,00 kuna osiguranih u Državnom Proračunu.
 

Iz kategorije: Vijesti