Datum objave: 04. Veljača 2016

Počeli radovi na asfaltiranju dijela ulice na križanju Zadarske i Paška Zjačića

Šibenik News
Šibenik News

Danas su u Ulici Paška Zjačića u Šibeniku počeli radovi na asfaltiranju dijela ulice gdje se ista križa sa Zadarskom ulicom čime su stanovnici tog dijela grada konačno došli na svoje nakon dugogodišnjeg apela Gradu Šibeniku da se uredi i taj zadnji 'komad' ulice. 

 

 

Radnici nas uvjeravaju kako ovo nije najgora ovakva vrsta ulice u gradu no činjenica je da je ovaj neasfaltirani 'komad' Ulice Paška Zjačića, između ostalog, služio i kao wc psima lutalicama i onima na vezici. 

 

Posebno 'veselo' bilo bi za vrijeme kiša, odnosno nakon, kad bi kiša oprala šljunak s ulice i nanijela ga niz obližnje stepenice, a vonj životinjske pišaline otkrio bi čemu, tj. komu, osim stanarima, ulica još služi. 

 

Posebno su zadovoljni stanovnici starije životne dobe spomenute ulice kojima je svakodnevni prijelaz tog dijela ulice bio otežan zbog manjeg ili većeg kamenja te škrapa. Danas je na redu priprema terena za kasnije asfaltiranje, a radovi bi trebali trajati tri do četiri dana. 

 

 

 

- Nije nam toliko do dana koliko će radovi trajati, koliko je do toga što nam je skučen prostor. Upravo sam zvao kolegu da dođu s malim autima da utovarimo ovo i odvezemo - kazao nam je dipl. ing. Josip Meić  u ime izvođača radova Ceste Šibenik d.o.o.. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3