Datum objave: 01. Veljača 2016

Subotnja prometna nesreća kod Srime rezultat je vožnje u pijanom stanju

Šibenik News
Šibenik News

Prometna nesreća koja se dogodila u ranim jutarnjim satima 30. siječnja, na cesti za Srimu rezultat je vožnje u alkoholiziranom stanju, izvjestila je Policijska uprava šibensko - kninska. 

 

Podsjetimo, u automobilskoj nesreći sudjelovala su dva osobna automobila prilikom čega je teže ozlijeđena 35-godišnja vozačica Toyote, dok su vozač i šest putnika u Golfu lakše ozlijeđeni.

 

- Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola, prevozeći više osoba nego što ima ugrađenih sjedala u vozilu, pri upravljanju osobnim automobilom VW Golf, šibenskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila osobinama ceste izgubio nadzor nad vozilom i u zanošenju izletio izvan kolnika. Potom se ponovno vratio na kolnik i prešao na suprotnu prometnu traku namijenjenu za promet iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil Toyota, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 35-godišnja vozačica. Nakon udara osobni automobil VW Golf se rotira i ostaje na prometnoj traci, dok je osobni automobil Toyota izletio izvan kolnika - stoji u policijskom izvještaju nakon obavljenog očevida.

 

Protiv 23-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće. 

 

 

Iz kategorije: Vijesti