Datum objave: 12. Siječanj 2016

Kaznene prijave zbog nezakonite trgovine duhanom i krađe na štetu djeteta

Šibenik News
Šibenik News

Dok su proteklog dana policijski službenici zaprimili dojavu o teškoj krađi u pokušaju na području Primoštena, odnosno u tamošnjoj marini, gdje je nepoznati počinitelj između 25. prosinca prošle godine i 11. siječnja tekuće, izvještava Policijska uprava šibensko - kninska, pokušao provaliti u prostorije tvrtke iz Brodarice, njihove kolege dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 33-godišnjakom na području Vodica, odnosno Knina.

 

Naime, protiv 21-godišnjaka podignuta je kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog krađe na štetu djeteta kojemu je otuđio motocikl Yamaha XY 600. 

 

Kaznena prijava bit će podignuta i protiv 33-godišnjaka osumnjičenim za nedozvoljenu trgovinu. 

- Postupajući po ranije prikupljenim saznanjima policijski službenici ove Policijske postaje su po nalogu Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku pretražili obiteljsku kuću s popratnim objektima i osobne automobile koje koristi osumnjičeni, kojom prilikom je u jednom od osobnih automobila pronađeno i oduzeto 180 kilograma rezanog duhana, a u popratnom objektu još 177,81 kilogram rezanog duhana i digitalna vaga. Pronađeni duhan je nepoznate marke i proizvođača i bez duhanske markice ministarstva financija Republike Hrvatske, a koji duhan je osumnjičeni neovlašteno kupio radi daljnje prodaje - izvještavaju iz PU šibensko - kninske.

 

 

 

Iz kategorije: Vijesti