Datum objave: 07. Listopad 2015

Još se ne zna hoće li zbog najavljene kiše biti odgođen Oliverov koncert na tvrđavi svetog Mihovila

Diana Ferić
Diana Ferić

Obilna kiša koja je najavljena i za subotu mogla bi pokvariti pa i odgoditi koncert Olivera Dragojevića na tvrđavi svetog Mihovila. „Kako se prognoza mijenja iz sata u sat, trenutno pratimo stanje i eventualnu odgodu koncerta i novi termin ćemo objaviti najkasnije u petak zbog dogovora s Radio Dalmacijom i Oliverom“, priopćili su nam iz Udjela za fortifikacije šibenskog Muzeja. Danas će u 12 sati biti izvučeni dobitnici besplatnih ulaznica za taj koncert, a njihova imena bit će objavljena na webu – u Tvrđave i Facebooku.
Tvrđava sv. Mihovila, kulturna atrakcija 2014.godine i jedna od najljepših pozornica na Jadranu, kao što je poznato, trebala bi zatvoriti ovogodišnju sezonu večernjih događanja velikom rođendanskom proslavom 20 godina Radio Dalmacije uz koncert Olivera Dragojevića u subotu, 10. listopada u 20 sati!
Ulaznice za besplatni koncert dijele će se preko nagradnih igara u eteru Radio Dalmacije, preko Facebook profila Tvrđave sv. Mihovila i preko nagradne lutrije koja započela u petak, 2. listopada na Tvrđavi sv. Mihovila, a završava danas kada će oni čiji kupon bude izvučen dobiti pod dvije besplatne ulaznice.

Iz kategorije: Vijesti