Datum objave: 26. Svibanj 2015

Rekreativci invalidi na natjecanju u basketu "Šibenski dvokorak" u spomen na Dražena Petrovića

Diana Ferić
Diana Ferić

Početak sportsko rekreativnog natjecanja u basketu 3 na 3 „Šibenski dvokorak“ večeras na košarkaškom igralištu pokraj Draženovog spomenika na Baldekinu koje organizira Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik u suradnji s C.B.“Kućarin“ privuklo je sportaše svih uzrasta, ali i invalide u kolicima. Ta semanifestacija organizira u spomen na Dražena Petrovića.
"Cilj manifestacije je vraćanje basketa pod šibenske obruče, razvijanje svijesti o važnosti bavljenja sportom, promoviranje ljepota našeg grada i šibenske košarke kao i spomen sjećanje na 50 Draženovih godina s nama." kažu u udruzi Force Šibenik.
Večeras se sudionici prijavljuju i izvlače se parovi. Natjecanja kreću u srijedu s dječjim natjecanjem, četvrtak natjecanje ženskih ekipa, a u petak muške rekreativne i „pro“ ekipe, najuspješnije ekipe na kraju natjecanja biti će i zasluženo nagrađene.

Svaka ekipa može sudjelovati u svom natjecanju u svojoj adekvatnoj kategoriji, s najmanje 3, a najviše 4 člana u ekipi. Sve informacije, pitanja i prijave vezane za “Šibenski dvokorak“ možete dobiti na mail adresi : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , na facebook stranici “Šibenski dvokorak“ te facebook stranici Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 FORCA Šibenik, ili pozivom na mobitele organizatora - Josip Šarin 098 492 432, prijave - Mate Grozdanić 097 610 2257, Tomislav Travčić 098 135 4585., večeras na košarkaškom igralištu pokraj Draženovog spomenika na Baldekinu koje organizira Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 Forca Šibenik u suradnji s C.B.“Kućarin“ privuklo je sportaše svih uzrasta, ali i invalide ukolicima. "Cilj manifestacije je vraćanje basketa pod šibenske obruče, razvijanje svijesti o važnosti bavljenja sportom, promoviranje ljepota našeg grada i šibenske košarke kao i spomen sjećanje na 50 Draženovih godina s nama." kažu u udruzi Force Šibenik.
Večeras se sudionici prijavljuju i izvlače se parovi. Natjecanja kreću u srijedu s dječjim natjecanjem, četvrtak natjecanje ženskih ekipa, a u petak muške rekreativne i „pro“ ekipe, najuspješnije ekipe na kraju natjecanja biti će i zasluženo nagrađene.

 

Svaka ekipa može sudjelovati u svom natjecanju u svojoj adekvatnoj kategoriji, s najmanje 3, a najviše 4 člana u ekipi. Sve informacije, pitanja i prijave vezane za “Šibenski dvokorak“ možete dobiti na mail adresi : Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , na facebook stranici “Šibenski dvokorak“ te facebook stranici Društvo sportske rekreacije “Sport za sve“ 08 FORCA Šibenik, ili pozivom na mobitele organizatora - Josip Šarin 098 492 432, prijave - Mate Grozdanić 097 610 2257, Tomislav Travčić 098 135 4585.

 

Iz kategorije: Vijesti